Orezul astfel preparat se poate consuma in perioada postului ca si fel principal, sau ca si garnitura langa o friptura.
Ingrediente :
- 100 gr orez (de care va place)
- 500 gr ciuperci champinion
- o ceapa mica
- o linguri de ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde
- marar verde
Prepararea :
- ceapa se taie solzisori
- orezul se spala in mai multe ape și se lasa la inmuiat.
- ciupercile se spala si se taie.
- intr-un vas rezistent la cuptor se amesteca orezul scurs, ceapa, ciupercile, sarea, piperul, uleiul si jumatatea din frunze apoi se pune apa de doua ori cantitatea de orez.
- vasul se pune in cuptorul incins la 180 grade cam 30-40 minute sau depinde ce orez folosim.
Deci cam asta este tot.
Pofta buna !!!
Ingrediente :
- 100 gr orez (de care va place)
- 500 gr ciuperci champinion
- o ceapa mica
- o linguri de ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde
- marar verde
Prepararea :
- ceapa se taie solzisori
- orezul se spala in mai multe ape și se lasa la inmuiat.
- ciupercile se spala si se taie.
- intr-un vas rezistent la cuptor se amesteca orezul scurs, ceapa, ciupercile, sarea, piperul, uleiul si jumatatea din frunze apoi se pune apa de doua ori cantitatea de orez.
- vasul se pune in cuptorul incins la 180 grade cam 30-40 minute sau depinde ce orez folosim.
Deci cam asta este tot.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu