23 feb. 2016

Pappardelle cu sos de rosii

O reteta de post, nu ca eu as tine post, dar daca nu se serveste preparatul cu parmezan ras este dupa parerea mea de post.
Sosul de rosii se poate prepara si cu rosii proaspete
Iata o reteta  numai buna din rosile preparate pentru iarna reteta este aici.
Ingrediente pentru 4 persoane :
- 500 gr paste pappardelle integrale sau de care va plac.
- 600 gr rosii in conserva sau 2 borcane rosii
- 600 ml bulion de rosi
- o crenguta busuioc
- sare
- piper
- parmezan obtional
- ulei de masline extravirgin (optional)

Prepararea :
- intr-o tigaie inalta se pun rosiile, bulionul, crenguta de busuioc, sarea si piperul apoi se fierb cam 30 minute dupa care se paseaza cu blenderul de mana sau se zdrobesc cu o furculita.
- pastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj.
- pastele se pun in farfurie apoi se pune sosul, parmezanul ras si cateva picaturi de ulei de masline extra virgin
Pofta buna  ! ! !












Niciun comentariu: