
Ingrediente :
- 500 gr visine fara sambure
- 2 linguri de zahar
- 4 linguri vin rosu
- 300 gr ciocolata
- 180 gr zahar
- 180 gr unt
- 5 oua
- 60 gr cacao
- 250 gr faina
- esenta de vanilie
Prepararea :
- intr-o tigaie pe foc punem visinele si cele 2 linguri de zahar pana scade putin cam 2 - 3 minute apoi punem si 2 linguri de vin si fierbem pana scade lichidul si le lasam la racit.
- ciocolata si untul se pun la topit la bai-mari si apoi adaugam 180 gr zahar si lasam putin la racit.
- dupa ce crema sa racit punem ouale mixand dupa fiecare apoi se amesteca cu esenta de vanilie, vinul ramas, visinele, si faina amestecata cu cacao apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 25 minute la 180 grade.
Servirea :
- asa simpla sau cu inghetata este foarte ciocolatoasa.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu