5 iul. 2013

Tagliatelle cu roșii coapte


   "Rosii coapte" e o nebunie de gust, dupa parere mea si ca tot am fost intrebata la ce le consum iata o reteta fffoarte buna si aromata dar si care e gata in doi timpi si o miscare .



Ingrediente :
- 250 gr paste tagliatelle
- 18 jumatati de rosii coapte
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de iaurt
- ardei verde iute optional
- sare
- piper
- busuioc verde

Prepararea :
- se fierb pastele dupa instrucțiunile de pe ambalaj dar cu un minut mai putin.
- incalzim intr-o tigaie rosile, usturoiul si ardeiul taiat marunt, apoi punem pastele cu putina zeama din apa de la paste.
- saram, piperam si stingem focul apoi mai punem 2 linguri de iaurt si busuioc dupa gust.

Servirea :
- daca va plac pastele care inoata in sos atunci nu este o reteta potrivita.

Pofta buna !!!












Niciun comentariu: