6 aug. 2013

Sufleu de dovlecel


Stiti vorba acea " sufleul nu asteapta pe nimeni" ee  la reteta asta chiar este valabil ( se si  vede in  poza :((.) dar si un sufleu lasat poate fii foarte gustos !!!





Ingrediente pentru 4 persoane:

- dovlecel
- ceapa
- usturoi
- oua
- ardei iute
- marar
- faina
- sare
- piper

Prepararea :
- se curata dovlecei apoi se dau pe razatoare si se sareaza apoi se lasa cam 1 ora sa stea apoi se stoarce foarte bine de zeama.
-peste dovlecclul stort se razaleste ceapa si usturoil apoi se pune oul, mararul, faina, sare, pipeul si ardeiul iute, apoi se amesteca toate.
- amestecul rezultat se inparte in vase ramekin apoi se aranjeaza in tava si se pune in cuptorul incins la 200 grade 20 minut.

Servirea :
- merge de minune o salata de rosii cu busuioc si otet balsamic.
Pofta buna !!!











Niciun comentariu: