13 feb. 2014

Linguine cu piept de pui


   Cand ma gandesc la mancarea de suflet sau la ce as face cu placere dar si repede, bineinteles pastele sunt pe orimul loc.

Ingrediente :
- piept de pui
- ceapa mica
- usturoi
- sare
- piper
- linguine
- parmezan ras (eu am pus branza maturata de capra)
- busuioc proaspat optional

Prepararea :
- pieptul de pui se taie fasi subtiri care se rumenesc într- o tigaie incinsa pana ce se albesc.
- usturoiul si ceapa se taie julien, apoi se pun in tigaie peste pieptul de pui si putina apa (de la fiertul pastelor), sare si piper sa fiarba pana ce pieptul de pui este fiert.
- pastele se fierb in apa cu multa sare dar cu doua minute mai putin decat scrie pe ambalaj apoi se strecoara si se pune in tigaie peste pieptul de pui fiert si se mai fierbe inca doua minute.

 Pastele se servesc cu parmezan ras deasupra, piper proaspat macinat si frunze de busuioc.

Pofta buna !!!













Niciun comentariu: