Daca nu ati incercat inca rubarba eu va propun o tarta care sigur vă va incanta cu gustul acrisor care aduce putin cu gustul capsunelor proaspete.
Trebuie neaparat sa o incercati daca aveti ocazia.
Ingrediente :
- reteta de crusta click pentru reteta
- 800 gr rubarba necuratata
- un plic de budinca de capsuni
- 6 linguri de zahar
- un praf de scortisoara
- 2 linguri de smantana de gatit
- 2 linguri de lapte
Prepararea :
- aluatul se intinde in tava pana pe margini apoi se lasa la frigider pana se prepara rubarba.
- rubarba se curata de coaja si se taie dupa preferinte, eu am taiat-o in 4 bucati pe lat si in 3 pe lungime, sau cum va place voua apoi se aranjeaza peste aluat.
- prajul de budinca se amesteca cu scortisoara, zaharul, smantana si laptele apoi se toarna in tava peste rubarba.
- tava se pune in cuptorul incins la 180 grade cam 40 - 50 minute sau pana ce se rumeneste frumos apoi se lasa la racit in tava apoi se taie felii generoase.
Pofta buna !!!
Trebuie neaparat sa o incercati daca aveti ocazia.
Ingrediente :
- reteta de crusta click pentru reteta
- 800 gr rubarba necuratata
- un plic de budinca de capsuni
- 6 linguri de zahar
- un praf de scortisoara
- 2 linguri de smantana de gatit
- 2 linguri de lapte
Prepararea :
- aluatul se intinde in tava pana pe margini apoi se lasa la frigider pana se prepara rubarba.
- rubarba se curata de coaja si se taie dupa preferinte, eu am taiat-o in 4 bucati pe lat si in 3 pe lungime, sau cum va place voua apoi se aranjeaza peste aluat.
- prajul de budinca se amesteca cu scortisoara, zaharul, smantana si laptele apoi se toarna in tava peste rubarba.
- tava se pune in cuptorul incins la 180 grade cam 40 - 50 minute sau pana ce se rumeneste frumos apoi se lasa la racit in tava apoi se taie felii generoase.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu