14 apr. 2015

Pulpe de gasca cu portocale la cuptor


   Pulpele de gasca asa preparate sunt foarte gustoase deoarece portocalele acrisoare taie din grasimea pulpelor de gasca.
  Este o alegere buna si pentru masa de sarbatori pentru cei care nu pregatesc sau nu consuma miel, porc sau vita.

Ingrediente :
- pulpe de gasca
- portocale
- piper
- sare

Prepararea :
- pulpele de gasca se cresteaza cu cutitul, apoi se aranjeaza in tava si se stoarce o portocala pentru fiecare pulpa si se lasa la marinat cateva ore in frigider.
- dupa marinare pulpele se sareaza si pipereaza apoi se pun in cuptorul incins la 170 grade pentru 2 ore si jumatate.
- pulpele se intorc la jumatatea timpului si se pot taia niste feli de portocale care se pun peste pulpe pentru 15 minute.
- tava se scoate din cuptor apoi se acopera cu folie de aluminiu pentru 30 minute, pentru relaxarea carnii, apoi se poate servi.

Noi am avut pireu de telina cu morcovi si feli de portocale.

Pofta buna !!!

-






Niciun comentariu: