16 iun. 2015

Pulpe de rata pe varza la cuptor



Mie imi plac mult retetele care se prepara in cuptor iar daca se prepara intr-o
tava, carnea si garnitura cu atat mai mult va deveni un preparat favorit.
Ingrediente pentru 6 persoane:
- 6 pulpe de rata
- 3 kg varza
- 3 mere
- o ceapa
- 250 ml bulion
- un borcan de rosii (conserva)
- chimen
- cimbru
- baza de mancare
- sare
- piper

Prepararea :
- varza se taie (eu o dau pe jilau) astfel se taie merele si ceapa.
- merele se curata de coaja si se taie Julien, la fel si ceapa.
- pulpele de rata se cresteaza si se condimenteaza cu sare si piper.
- intr-o tava se aseaza varza, merele, ceapa, bulionul, rosile, chimenul dupa gust, cimbru, baza de mancare, sare si piperul apoi se amesteca toate si asezam pulpele cu pielea in sus, apoi tava se pune in cuptorul incins la 180 grade pentru o ora.

Pofta buna  ! ! !










Niciun comentariu: