Ingrediente:
- 1 kg pulpa de curcan
- 200 gr iaurt
- ghimbir
- 2 catei de usturoi
- piper
- sare de mare
Prepararea:
- carnea se pune intr-un castron cu ghimbirul si usturoiul curatat si ras
- adaugam iaurtul si piperul si se face o marinata care se pune peste carne sa stea cam 3 ore sau peste noapte la rece.
- pulpa se sareaza si se pune in tava tapetata cu hartie de copt.
- gatirea se face in cuptorul preincalzit la 170 grade si din cand in cand se stropeste cu lichidul din tava pana se rumeneste.
Servirea:
- eu am servit pulpa cu fasole verde si gem de ceapa se potrivesc de minune.
Pofta buna !!!
- 1 kg pulpa de curcan
- 200 gr iaurt
- ghimbir
- 2 catei de usturoi
- piper
- sare de mare
Prepararea:
- carnea se pune intr-un castron cu ghimbirul si usturoiul curatat si ras
- adaugam iaurtul si piperul si se face o marinata care se pune peste carne sa stea cam 3 ore sau peste noapte la rece.
- pulpa se sareaza si se pune in tava tapetata cu hartie de copt.
- gatirea se face in cuptorul preincalzit la 170 grade si din cand in cand se stropeste cu lichidul din tava pana se rumeneste.
Servirea:
- eu am servit pulpa cu fasole verde si gem de ceapa se potrivesc de minune.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu