 Gemul de visine este preferatul meu deci este obligatoriu in camara.
     Gemul de visine este preferatul meu deci este obligatoriu in camara.Il prepar in cantitati industriale dar pentru ca am fost intrebata si iar intrebata cum il fac am decis sa-l fac in avans, ca sa aveti timp pentru preparare.
Gemul asa preparat sta forte bine si daca nu aveti o camara (eu nu am camara si sta foarte bine si in dulapul din bucatatie).
Ingrediente pentru 2 borcane de 300 ml :
- 1 kg Visine fara samburi
- 300 gr Zahar
- 1/4 Pastaie de vanilie
- 2 - 3 picaturi de zeama de Lamaie
Prepararea :
- visinele se spala si se scot samburi si se rup coditele.
- apoi se pune zaharul si vanilia cu seminte si pastaia.
Gemul se fierbe pana ce NU mai este spuma,amestecand din cand in cand.










 
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu