1 dec. 2013

Tagliolini cu cerneala de sepie in " sos de mare "


    Nu refuz niciodata paste, le ador de aceea le si prepar cu multa placere. Reteta este a lui Jamie Oliver.


Ingrediente:
- o lamaie
- 20 ml ulei de masline
- branza parmezan
- 2 gălbenuse
- busuioc proaspat pentru ornat
- 250 gr paste (Tagliolini ) optional

Prepararea:
- se pun la fiert pastele in apa sarata ( eu am folosit paste Tagliolini cu cerneala de sepie).
- intr-un vas se amesteca cu telul zeama si coaja de lamaie, ulei, parmezanul ras si cu galbenusele apoi cu pastele fierbinti si se amesteca.

Servirea :
- pastele se pun in farfurie peste care adaugam busuioc si parmezan ras.

  Ps. Pastele asa preparate au gust de "vara la mare" sal citez pe sotul meu cand l-am intrebat cum este la gust, de aceea l-am si denumit tagliolini cu cerneala de sepie in " sos de mare ".

Pofta buna !!!








Niciun comentariu: