Ingrediente:
- 2 aripi de curcan
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 telina mica sau jumatate
- 1 radacina de patrunjel
- jumatate de gulie
- conopida
- dovleac
Prepararea:
Aripile se taie in 2 si apoi se pun la fiert, cand fierbe se ia spuma formata apoi se potriveste cu sare si piper, cand carnea e fiarta se pun legumele taiate in cuburi se poate pune si otet, apoi se pun frunze de patrunjel si telina.
Servirea : cu ardei iute, smantana.
Pofta Buna !!!
- 2 aripi de curcan
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 telina mica sau jumatate
- 1 radacina de patrunjel
- jumatate de gulie
- conopida
- dovleac
Prepararea:
Aripile se taie in 2 si apoi se pun la fiert, cand fierbe se ia spuma formata apoi se potriveste cu sare si piper, cand carnea e fiarta se pun legumele taiate in cuburi se poate pune si otet, apoi se pun frunze de patrunjel si telina.
Servirea : cu ardei iute, smantana.
Pofta Buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu