
Delicos flaors are reteta dar am modificato putin.
Ingrediente blat:
- 2 oua
- 80 gr zahar
- 60 gr faina
- 20 gr cacao
- 2 linguri apa calda
- 2 linguri de ulei
- 1 lingurita praf de copt
Ingrediente crema:
- 250 gr marshmallow
- 300 gr frisca
- 600 gr de capsune
Prepararea blarului:
- punem ouale si zaharul intr-un castron si le mixam bine apoi punem uleiul si apa.
- faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se pune peste compozitia de mai sus.
- aceasta se toarna intr-o tava captusita cu hartie de copt si se coace in cuptorul incalzit la 180 grade 15 - 20 minute sau pana trece testul scobitori.
- blatul se lasa la racit pana facem crema.
Prepararea cremei :
- marshmallow se pune la topit la bain-mari.
- capsunele se taie bucati sau le zdrobim dupa preferinta.
- frisca se bate foarte bine.
- In marshmallow topit si putin racit se pun capsunele apoi cu grija se incorporeaza si frisca.
- in tava se pune folie alimentara apoi se pune blatul si crema si se pune in congelator 2 ore apoi se orneaza dupa plac.
Ornarea :
- eu am pus capsuni si pe margini apoi si deasupra scufundate in cioclata si frunze de menta si bucati de marshmallow.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu