Aveti un cozonac (chec, panettone) care nu este asa de bun sau este ramas si uscat ? Iata o reteta care il transforma in ceva spectaculos fara a folosi cuptorul si cu ingrediente la alegere cam ce gasiti in camara.
Ingrediente :
- cozonac
- 500 ml iaurt de capsuni (sau de care aveti)
- 200 ml friaca
- 1 lingura de zahar
- 800 gr compot piersici (sau de care aveti)
- 10 gr gelatina
Prepararea :
- arajam feliile de cozonac intr-un castron care a fost captusit cu folie alimentara
- gelatina o preparam dupa instructiunile de pe ambalaj
- se taie piersicile in bucati apoi se amesteca cu iaurtul si gelatina si se pune peste frisca batuta cu zahar.
- aceasta crema se pune peste cozonac si apoi se mai pun feliile de cozonac si se tine la rece 4 - 5 ore .
Servirea :
- cu toping de ciocolata si cateva feli de fructe sau alaturi de o cupa de ingheteata.
Pofta buna !!!
- 10 gr gelatina
Prepararea :
- arajam feliile de cozonac intr-un castron care a fost captusit cu folie alimentara
- gelatina o preparam dupa instructiunile de pe ambalaj
- se taie piersicile in bucati apoi se amesteca cu iaurtul si gelatina si se pune peste frisca batuta cu zahar.
- aceasta crema se pune peste cozonac si apoi se mai pun feliile de cozonac si se tine la rece 4 - 5 ore .
Servirea :
- cu toping de ciocolata si cateva feli de fructe sau alaturi de o cupa de ingheteata.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu