Ingrediente pentru 18 bucati :
- 6 oua
- 250 gr faina
- 200 ml apa
- 100 ml ulei
- 300 gr zahar
- o lingura praf de copt
- un praf de sare
- 1/3 pastaie de vanilie sau esenta
Prepararea :
- albusurile se mixeaza cu zaharul adaugat treptat.
- galbenusele se freaca cu vanilia, sarea, apa si uleiul apoi cu faina amestecata cu praful de copt si albusele batute.
- compozitia se pune in tava pentru briose in care se pune hartie speciala pentru briose.
- tava se pune in cuptorul incins la 180 grade pentru 20 - 30 minute sau pana trece testul scobitori apoi se lasa la racit si se orneaza.
Ingrediente pentru crema :
- 250 gr mascarpone
- 90 gr zahar praf
- 250 ml frisca
- vanilie
Prepararea cremei :
- mascarponele se face cu zaharul si vanilia apoi se amesteca cu grija frisca batuta spuma.
- crema se pune intr-o punga de ornat si se orneaza briosele.
Ingrediente pentru ornat:
- 9 bucati de bomboane
- 5 bucati capsuni taiate in doua bucati
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu