Cei mai buni biscuiti ever. Sunt biscuitii preferati ai sotului meu de aceea am cautat o reteta cat mai aproape de cei din comert ca si gust. Aceasta reteta a fost preluata de aici cu acesta ocazie vreau sa multumesc pentru reteta.
Ingrediente pentru 18-20 biscuiti :
- 85 gr unt
- 100 gr zahar alb
- 40 gr zahar brun
- 2 galbenusuri
- un varf de cutit de sare
- un varf de cutit de praf de copt
- un varf de cutit de bicarbonat
- 1 lingurita de ness
- 110 gr de faina
- 80 gr cacao
- jumatate de pastaie de vanilie
Ingrediente pentru Crema :
- 60 gr unt
- 140 gr zahar praf
- jumatate de pastaie de vanilie
Prepararea biscuitilor :
- intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul alb, zaharul brun si ness-ul (data viitoare le voi macina) sa fie spuma apoi punem sarea, praful de copt, bicarbonatul si semintele de vanilie apoi galbenusurile unul cate unul.
- cacao si faina se cerne apoi se adauga in compozitia de mai sus.
- coca se intinde pe plansa de lucru si cu o forma la alegere se scot biscuiti care se pun in tava
- se pot pune aproape unul de altul ca nu cresc mult, apoi se coc 8-10 minute la 180 grade.
- biscuiti se lasa in tava pana ce se racesc apoi ii umplem cu crema.
Prepararea cremei :
-untul se bate spuma cu zaharul si cu semintele de vanilie apoi se pune intre biscuiti.
Biscuiti se depoziteaza in frigider in cutie, dar nu rezista mult din cauza gustului foarte bun -:))))
Pofta buna !!!
Ingrediente pentru 18-20 biscuiti :
- 85 gr unt
- 100 gr zahar alb
- 40 gr zahar brun
- 2 galbenusuri
- un varf de cutit de sare
- un varf de cutit de praf de copt
- un varf de cutit de bicarbonat
- 1 lingurita de ness
- 110 gr de faina
- 80 gr cacao
- jumatate de pastaie de vanilie
Ingrediente pentru Crema :
- 60 gr unt
- 140 gr zahar praf
- jumatate de pastaie de vanilie
Prepararea biscuitilor :
- intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul alb, zaharul brun si ness-ul (data viitoare le voi macina) sa fie spuma apoi punem sarea, praful de copt, bicarbonatul si semintele de vanilie apoi galbenusurile unul cate unul.
- cacao si faina se cerne apoi se adauga in compozitia de mai sus.
- coca se intinde pe plansa de lucru si cu o forma la alegere se scot biscuiti care se pun in tava
- se pot pune aproape unul de altul ca nu cresc mult, apoi se coc 8-10 minute la 180 grade.
- biscuiti se lasa in tava pana ce se racesc apoi ii umplem cu crema.
Prepararea cremei :
-untul se bate spuma cu zaharul si cu semintele de vanilie apoi se pune intre biscuiti.
Biscuiti se depoziteaza in frigider in cutie, dar nu rezista mult din cauza gustului foarte bun -:))))
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu