Aceasta reteta am gasit-o navigand pe internet in cautarea unei reteta de fursecuri.
Am hotarat sa v-o impartasesc si voua deoarece a iesit incredibil de gustoasa si aspectuoasa.
Ingrediente pentru 25 -30 bucati
- 225 gr ciocolata
- 60 gr unt
- 100 gr zahar
- 2 oua
- 1 pastaie de vanilie
- 225 gr faina
- sare de mare
- 1 lingurita praf de copt
Pentru decor zahar tos si zahar praf
Prepararea:
- ciocolata si untul se topeste la bain-marin apoi se lasa la racit.
- ouale se bat cu zaharul si vanilia pana se albeste si se topeste zaharul apoi aceasta se toarna peste compozitia de mai sus peste care se pune faina amestecata cu sarea si praful de copt.
- aceasta compozitie se acopera cu folie alimentara si se pune la rece pentru 4-5ore apoi se fac mici bilute care se tavalesc in zahar tos apoi in zahar praf.
- aceste bilute se aseaza in tava tapetate cu hartie de copt in cuptorul incins la 170 grade pentru 10-20 minute.
Am hotarat sa v-o impartasesc si voua deoarece a iesit incredibil de gustoasa si aspectuoasa.
Ingrediente pentru 25 -30 bucati
- 225 gr ciocolata
- 60 gr unt
- 100 gr zahar
- 2 oua
- 1 pastaie de vanilie
- 225 gr faina
- sare de mare
- 1 lingurita praf de copt
Pentru decor zahar tos si zahar praf
Prepararea:
- ciocolata si untul se topeste la bain-marin apoi se lasa la racit.
- ouale se bat cu zaharul si vanilia pana se albeste si se topeste zaharul apoi aceasta se toarna peste compozitia de mai sus peste care se pune faina amestecata cu sarea si praful de copt.
- aceasta compozitie se acopera cu folie alimentara si se pune la rece pentru 4-5ore apoi se fac mici bilute care se tavalesc in zahar tos apoi in zahar praf.
- aceste bilute se aseaza in tava tapetate cu hartie de copt in cuptorul incins la 170 grade pentru 10-20 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu