Cartofii violeti sunt de fitze dar si de gust, macar o data in viata daca aveti posibilitatea de a gusta, merita toti bani care nu sunt putini adica echivalentul a cateva kilograme de cartofi normali.
Ingrediente :
- 500 gr cartofi violeti
- o lingura de ulei
- 2 linguri mustar
- o lingura de miere
- sare
- piper
- rozmarin
- patrunjel verde
Prepararea :
- intr-un bol se amesteca uleiul, mustarul, mierea, sarea, piperul si rozmarinul taiat marunt apoi se torna peste cartofi.
- cartofi se spala foarte bine apoi se taie in doua apoi se cresteaza si se pun in tava, peste ei se torna amestecul de mai sus .
- tava se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute apoi se ia folia si se mai tine 15 minute pana se rumenesc putin.
Pofta buna !!!
Ingrediente :
- 500 gr cartofi violeti
- o lingura de ulei
- 2 linguri mustar
- o lingura de miere
- sare
- piper
- rozmarin
- patrunjel verde
Prepararea :
- intr-un bol se amesteca uleiul, mustarul, mierea, sarea, piperul si rozmarinul taiat marunt apoi se torna peste cartofi.
- cartofi se spala foarte bine apoi se taie in doua apoi se cresteaza si se pun in tava, peste ei se torna amestecul de mai sus .
- tava se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute apoi se ia folia si se mai tine 15 minute pana se rumenesc putin.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu