La noi in casa pieptul de pui si ciupercile sunt consumate in cantitati "industriale" ca urmare va propun si o sa va mai propun retete cu aceste ingediente sper ca o sa va placa si sa le incercati.
Iata reteta mea pentru azi.
Ingrediente:
- piept de pui
- ciuperci
- ceapa verde
- ou
- morcov
- ardei iute
- usturoi
- curcumma praf
- patrunjel verde
- sare de mare
- piper proaspat macinat
- fulgi de chili
Prepararea:
- pieptul de pui se bate apoi se sareaza.
- legumele se taie adica ciupercile, ceapa, usturoiul, ardriul iute si patrunjelul apoi se amesteca cu sare, piper, ou, fulgi de chili, curcumma.
- cu aceasta compozitie se umple pieptul de pui iar mijloc se pune o fasie subtire se morcov fiert apoi il rulam si le inpachetam in folie de aluminu sau se prinde cu scobitoti.
- bucatile pregatite le aranjam in tava apoi le punem in cuptorul incalzit la 200 grade pentru 40-50 minute.
Servirea:
- Am servit ca de obicei cu legume dar se poate face si un pireu sau orice alta garnitura.
Pofta buna !!!
Iata reteta mea pentru azi.
Ingrediente:
- piept de pui
- ciuperci
- ceapa verde
- ou
- morcov
- ardei iute
- usturoi
- curcumma praf
- patrunjel verde
- sare de mare
- piper proaspat macinat
- fulgi de chili
Prepararea:
- pieptul de pui se bate apoi se sareaza.
- legumele se taie adica ciupercile, ceapa, usturoiul, ardriul iute si patrunjelul apoi se amesteca cu sare, piper, ou, fulgi de chili, curcumma.
- cu aceasta compozitie se umple pieptul de pui iar mijloc se pune o fasie subtire se morcov fiert apoi il rulam si le inpachetam in folie de aluminu sau se prinde cu scobitoti.
- bucatile pregatite le aranjam in tava apoi le punem in cuptorul incalzit la 200 grade pentru 40-50 minute.
Servirea:
- Am servit ca de obicei cu legume dar se poate face si un pireu sau orice alta garnitura.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu