Deoarece nu prea mancam snitele traditionale prajite in ulei, am cautat o reteta care sa ne satisfaca culinar, adica sa fie gustul cat mai apropiat de cel prajit in ulei dar in acelasi timp sa fie cat mai sanatos. Sper sa va placa modul in care am preparat acest snitel.
Ingrediente:
- piept de curcan (se poate folosi orice alta carne)
- pezmet
- oua
- sare de mare
- piper proaspat macinat
Prepararea:
- carnea se portioneaza si se bate putin apoi se tavaleste in pezmet si in oul batut cu sare si piper
- asezam carnea in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem la cuptorul incins la 200 grade cam 30-40 minute.
Servirea :
- eu am servit carnea cu o garnitura foarte gustoasa de brocoli cu morcovi sper sa o incercati este foarte buna si gustoasa.
Pofta buna !!!
Ingrediente:
- piept de curcan (se poate folosi orice alta carne)
- pezmet
- oua
- sare de mare
- piper proaspat macinat
Prepararea:
- carnea se portioneaza si se bate putin apoi se tavaleste in pezmet si in oul batut cu sare si piper
- asezam carnea in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem la cuptorul incins la 200 grade cam 30-40 minute.
Servirea :
- eu am servit carnea cu o garnitura foarte gustoasa de brocoli cu morcovi sper sa o incercati este foarte buna si gustoasa.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu