Interpretarea chiftelelor altfel decat prajire in ulei
Ingrediente:
- 6 oua de prepelita
- 700 gr carne de vita am folosit eu dar se poate folosi de care doriti.
- o ceapa
- o lingura de boia de ardei dulce
- 2 feli de paine
- fulgi de usturoi
- sare de mare
- piper
- frunze de patrunjel
- frunze de marar
Prepararea:
- ouale se fierb, painea se inmoaie in apa, ceapa se curata si se razaleste.
- carnea se pune intr-un bol si se amesteca cu painea stoarsa de apa, ceapa, boiaua, fulgi de usturoi, sarea de mare, piperul, patrunjelul, mararul.
- se ia putin din compozitie si se pune pe fundul formei de briose (eu am folosit forme de silicon individuale dar e bine de care aveti ) si se aseaza oul fiert curatat apoi umplem forma de briosa, se coc in cuptor 40 minute la 180 grade.
Servirea:
- le servim ca aperitiv rece sau cald cat si ca fel principal.
Ingrediente:
- 6 oua de prepelita
- 700 gr carne de vita am folosit eu dar se poate folosi de care doriti.
- o ceapa
- o lingura de boia de ardei dulce
- 2 feli de paine
- fulgi de usturoi
- sare de mare
- piper
- frunze de patrunjel
- frunze de marar
Prepararea:
- ouale se fierb, painea se inmoaie in apa, ceapa se curata si se razaleste.
- carnea se pune intr-un bol si se amesteca cu painea stoarsa de apa, ceapa, boiaua, fulgi de usturoi, sarea de mare, piperul, patrunjelul, mararul.
- se ia putin din compozitie si se pune pe fundul formei de briose (eu am folosit forme de silicon individuale dar e bine de care aveti ) si se aseaza oul fiert curatat apoi umplem forma de briosa, se coc in cuptor 40 minute la 180 grade.
Servirea:
- le servim ca aperitiv rece sau cald cat si ca fel principal.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu