Este o reteta inspirata de blogul ,, Culorile din farfurie " reteta Chec aperitiv cu prosciutto, dar eu am adaptato la ce am gasit in frigider.
Ingrediente :
- 200 gr faina
- 150 gr sunca
- 200 ml iaurt simplu
- 2 oua
- 100 gr branza marinata
- 150 gr ciuperci marinate
- 2 linguri pasta de rosii
- 2 linguri spanac congelat
- 1 ardei rosu
- 2 lingurite de praf de copt
- ardei iute
- rosii uscate
- sare de mare
- piper
Prepararea:
- se pune intr-un castron ouale, iaurtul, sarea si piperul apoi se amesteca bine cu telul apoi se adauga ciupercile, sunca, ardeiul iute, ardeiul rosu si branza toate taiate in bucati mici si pe urma faina amestecata cu praful de copt apoi compozitia se imparte in doua porti in una se pune spanacul si in cealalta se pune bulionul apoi se imparte in forme de briose si in mijloc se pune feli de rosii si se coc.
- din aceasta compozitie se fac 12 briose se coace la 180 grade aproximativ 40 minute.
Ingrediente :
- 200 gr faina
- 150 gr sunca
- 200 ml iaurt simplu
- 2 oua
- 100 gr branza marinata
- 150 gr ciuperci marinate
- 2 linguri pasta de rosii
- 2 linguri spanac congelat
- 1 ardei rosu
- 2 lingurite de praf de copt
- ardei iute
- rosii uscate
- sare de mare
- piper
Prepararea:
- se pune intr-un castron ouale, iaurtul, sarea si piperul apoi se amesteca bine cu telul apoi se adauga ciupercile, sunca, ardeiul iute, ardeiul rosu si branza toate taiate in bucati mici si pe urma faina amestecata cu praful de copt apoi compozitia se imparte in doua porti in una se pune spanacul si in cealalta se pune bulionul apoi se imparte in forme de briose si in mijloc se pune feli de rosii si se coc.
- din aceasta compozitie se fac 12 briose se coace la 180 grade aproximativ 40 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu