Portie pentru 4 persoane.
Ingrediente:
- 200 ml frisca
- 200 ml lapte
- 100 gr zahar praf
- 1 plic gelatina
- 1 baton vanilie ( sau 2 plicuri zahar vanilat)
Prepararea:
- gelatina se dizolva in 100 ml laptele,
- frisca, zaharul, vanilia, si restul de lapte se incalzesc dar sa nu fiarba si se pune gelatina dizolvata si se amesteca pana nu mai este cocoloase, se toarna in recipiente de diferite forme in pahare, cani sau in ce doriti si se tine la rece 4 ore sau mai mult.
Servirea :
- eu l-am servit cu bucati de piersici si cu un mot de gem, dar se poate servi si cu fructe de padure, capsuni, toping etc.
Ingrediente:
- 200 ml frisca
- 200 ml lapte
- 100 gr zahar praf
- 1 plic gelatina
- 1 baton vanilie ( sau 2 plicuri zahar vanilat)
Prepararea:
- gelatina se dizolva in 100 ml laptele,
- frisca, zaharul, vanilia, si restul de lapte se incalzesc dar sa nu fiarba si se pune gelatina dizolvata si se amesteca pana nu mai este cocoloase, se toarna in recipiente de diferite forme in pahare, cani sau in ce doriti si se tine la rece 4 ore sau mai mult.
Servirea :
- eu l-am servit cu bucati de piersici si cu un mot de gem, dar se poate servi si cu fructe de padure, capsuni, toping etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu