Ingrediente:
- 2 vinete mici sau una mare
- un dovlecel
- un sfert de dovleac
- fulgi de chili
- fulgi de usturoi
- 1 lingurita praf curry
- ulei
Prepararea:
- toate legumele se curata se taie rondele si se condimenteaza cu praful de chili, usturoiul, praful de curry si se stropeste cu putin ulei. Se pune in tava acoperita cu hartie de copt si se coace 30 de minute la 180 grade iar la jumatatea timpului se intorc.
Servirea :
- este o garnitura foarte sanatoasa si gustoasa langa orice fel carne.
- 2 vinete mici sau una mare
- un dovlecel
- un sfert de dovleac
- fulgi de chili
- fulgi de usturoi
- 1 lingurita praf curry
- ulei
Prepararea:
- toate legumele se curata se taie rondele si se condimenteaza cu praful de chili, usturoiul, praful de curry si se stropeste cu putin ulei. Se pune in tava acoperita cu hartie de copt si se coace 30 de minute la 180 grade iar la jumatatea timpului se intorc.
Servirea :
- este o garnitura foarte sanatoasa si gustoasa langa orice fel carne.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu