Reteta este inspirata de pe blogul (la ancuta)
Ingrediente pentru 25 -30 bucati:
- 2 oua
- 150 gr zahar tos
- esenta de vanilie
- 50 ml ulei
- 50 gr unt topit
- 350 gr faina
- 1 lingurita de praf de copt
- zahar pudra
Prepararea:
- intr-un castron se pun ouale, zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana se albesc, apoi se pune untul topit, uleiul si faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu lingura.
- coca se împachetează in folie alimentara si se pune la rece o ora sau la congelator 30 minute, apoi se formeaza niste bilute cat o nuca si se dau prin zahar praf apoi se coc in cuptorul incins la 170 grade pentru 15 - 20 minute.
Servirea:
- langa o cafea intr- o dupamasa tarzie sau cu un ceai intro dimineata geroasa.
Ingrediente pentru 25 -30 bucati:
- 2 oua
- 150 gr zahar tos
- esenta de vanilie
- 50 ml ulei
- 50 gr unt topit
- 350 gr faina
- 1 lingurita de praf de copt
- zahar pudra
Prepararea:
- intr-un castron se pun ouale, zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana se albesc, apoi se pune untul topit, uleiul si faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu lingura.
- coca se împachetează in folie alimentara si se pune la rece o ora sau la congelator 30 minute, apoi se formeaza niste bilute cat o nuca si se dau prin zahar praf apoi se coc in cuptorul incins la 170 grade pentru 15 - 20 minute.
Servirea:
- langa o cafea intr- o dupamasa tarzie sau cu un ceai intro dimineata geroasa.
Si niste poze mai noi :))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu