Am facut aceasta crema pentru ca aveam foarte multa lamaie fara coaja ramasa de la limoncello. Asa sa nascut aceasta crema de lamaie adaptata dupa gustul meu.
Ingrediente:
- 4 lamai
- 4 oua
- 100 gr unt sau margarina
- 200 gr zahar
- 1 baton vanilie sau 2 zahare vanilate
Prepararea:
- intr-un castron se storc lamaile apoi se pune ouale, zaharul, untul,vanilia si se pun pe foc la bai mari amestecand in continu (avand gija sa nu se faca omleta) pana ce se leaga crema.
Acesta este tot modul de preparare.
Este o crema care se face foarte repede si se poate folosit ca si crema pentru pandispan, fursecuri etc sau ca atare.
Crema se depoziteaza in frigider si se poate pastra cam o luna ( la noi nu prinde 2 saptamani ).
Pofta buna !!!
Ingrediente:
- 4 lamai
- 4 oua
- 100 gr unt sau margarina
- 200 gr zahar
- 1 baton vanilie sau 2 zahare vanilate
Prepararea:
- intr-un castron se storc lamaile apoi se pune ouale, zaharul, untul,vanilia si se pun pe foc la bai mari amestecand in continu (avand gija sa nu se faca omleta) pana ce se leaga crema.
Acesta este tot modul de preparare.
Este o crema care se face foarte repede si se poate folosit ca si crema pentru pandispan, fursecuri etc sau ca atare.
Crema se depoziteaza in frigider si se poate pastra cam o luna ( la noi nu prinde 2 saptamani ).
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu