17 dec. 2012

Paste cu bacon si cascaval

Este una din cea mai rapida reteta de paste si foarte buna pe care o mananc cu placere ori de cate ori o fac (destul de rar de altfel datorita continutului mare de calorii).
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 400 gr bacon
- 400 gr rosi decojite in suc conserva
- 500 gr paste
- sare de mare
- piper
- busuioc
- cascaval

Prepararea:
- se pune apa la fiert pentru paste.
- baconul se taie fasi  apoi se pune intr-o tigaie inalta la prajit, cand sau prajit se pune conserva de rosi si putina apa sa fiarba apoi adaugam sare, piper si putin zahar.
- apoi cand sosul a fiert si a scazut se pun pastele fierte dar cu un minut mai putin decat e trecut pe ambalaj pentru ca le mai fierbem in sos  cam un minut pe urma se  pune putin cascaval ras si  ornam cu frunze de busuioc.
Pofta buna!!!
















Niciun comentariu: