
Ingrediente pentru crema:
- 500 ml lapte
- 1 budinca de vanilie
- 8 linguri zahar
- 200 ml lapte condensat
- 200 ml frisca
Prepararea cremei:
- din budinca, lapte si zahar se prepara o crema dupa indicatile de pe plic si apoi se lasa la racit.
- gelatina se inmoaie in 100 ml apa rece apoi se amesteca cu laptele condensat incalzit dar nu fiert apoi se amesteca cu budinca racita.
- frisca de bate apoi se amesteca cu compozitia de mai sus.
Asamblarea tortului (eu l-am facut in tava de chec):
- captusim tava cu folie apoi captusim fundul tavi cu blat apoi punem crema si aranjam "braduti" unul langa altul apoi umplem cu crema ramasa si mai punem o bucata de blat deasupra sa inchidem forma si lasam sa stea cel putin 4 ore apoi o rasturnam pe platou si o ornam.
- eu am ornat cu biscuiti trasi in ciocolata.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu