Toata lumea stie sa faca tiramisu dar eu totusi va propun un alt fel de tiramisu. Eu il fac de foarte multi ani pe atunci nu era asa populara ca si acum. Este o reteta rapida nu necesita coacere( tortul l-am facut pentru nasul nostru de cununie asa ca poza cu sectiune nu am facut).
Ingrediente :
- 4 oua
- 5 linguri zahar
- 200 ml cafea
- 200 ml frisca
- esenta de rom
- 5 gr gelatina
- piscoturi
Prepararea:
- piscoturile se inmoaie in cafeaua indulcita si aromata cu rom si apoi se aseaza in tava.
- gelatina se prepara ca pe plic si apoi se amesteca cu galbenusele
- albusele se bate cu 5 linguri zahar si apoi se amesteca cu frisca batuta si galbenusele apoi se aseaza pe piscoturi si pe urma se mai pune un rand de piscotuti si crema ramasa dupa care se pune la frigider cateva ore dupa care se orneaza dupa plac.
Ingrediente :
- 4 oua
- 5 linguri zahar
- 200 ml cafea
- 200 ml frisca
- esenta de rom
- 5 gr gelatina
- piscoturi
Prepararea:
- piscoturile se inmoaie in cafeaua indulcita si aromata cu rom si apoi se aseaza in tava.
- gelatina se prepara ca pe plic si apoi se amesteca cu galbenusele
- albusele se bate cu 5 linguri zahar si apoi se amesteca cu frisca batuta si galbenusele apoi se aseaza pe piscoturi si pe urma se mai pune un rand de piscotuti si crema ramasa dupa care se pune la frigider cateva ore dupa care se orneaza dupa plac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu