Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 2 morcovi mici
- 1 patrunjel radacina
- 1 ceapa
- 1 gulie
- conopida
- brocoli
- dovleac
- mazare congelata
- fasole verde congelata
- sare de mare
- piper
- frunze de patrunjel, telina si tarhon
Prepararea:
-pulpele de pui se taie in bucati mici, apoi se pun in apa la foc, cand se face spuma se ia cu spumiera pentru ca ciorba sa fie limpede.
- cand carnea este aproape fiarta se pun legumele morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, gulia, conopida si dovleacul care au fost curatate si taiate.
- cand si legumele sant aproape fierte se pune brocoli, mazarea si fasolea apoi se potriveste cu sare si piper.
Inainte de servire se pune frunzele de patrunjel telina si tarhon taiate.
Pofta buna !!!
- 4 pulpe de pui
- 2 morcovi mici
- 1 patrunjel radacina
- 1 ceapa
- 1 gulie
- conopida
- brocoli
- dovleac
- mazare congelata
- fasole verde congelata
- sare de mare
- piper
- frunze de patrunjel, telina si tarhon
Prepararea:
-pulpele de pui se taie in bucati mici, apoi se pun in apa la foc, cand se face spuma se ia cu spumiera pentru ca ciorba sa fie limpede.
- cand carnea este aproape fiarta se pun legumele morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, gulia, conopida si dovleacul care au fost curatate si taiate.
- cand si legumele sant aproape fierte se pune brocoli, mazarea si fasolea apoi se potriveste cu sare si piper.
Inainte de servire se pune frunzele de patrunjel telina si tarhon taiate.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu