5 dec. 2012

Ciorba de perisoare by Tami

   Stiu ca toata lumea stie sa faca o ciorba de perisoare insa eu am una cu totul speciala, sper sa o incercati si voi merita e foarte gustoasa.
Ingrediente :

- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 patrunjel radacina si frunze
- 1 telina mica
- jumatate de gulie
- dovleac
- 500 gr carne tocata amestec vita porc
- 1 ou
- orez
- un pahar bulion
- sare de mare
- piper
- frunze de tarhon

Prepararea:
- carnea pentru perisoare se amesteca cu piperul, sarea, oul, orezul, frunzele de patrunjel si tarhon si apoi se fac mici perisoare care se fierb in apa cu bulionul si putina sare.
-cand perisoarele sant aproape gata se pun legumele curatate si taiate in cuburi si apoi se mai condimenteaza cu putina zeama de la ardei iuti in otet si se serveste.






Niciun comentariu: